Peuterspeelzaal

Peuterdorp Valkenswaard

Peuterdorp is een onderdeel van een voorschoolse voorziening in de gemeente Valkenswaard en is een plaats waar peuters met leeftijdgenootjes kunnen spelen. Ze spelen onder begeleiding van minimaal twee gekwalificeerde leidsters op een groep van maximaal 16 kinderen. Onze visie is: als kinderen spelen, leren ze! Daarom laten wij uw kind met diverse spel en ontwikkelingsmaterialen kennis maken. Al deze materialen zijn afgestemd op peuters en dagen de kinderen uit tot spel. De peuterspeelzaal biedt een rijke leeromgeving die de peuters inspireert. De doorgaande lijn (peuterspeelzaal - basisschool) en het belang van 'spelend leren' staan voorop.

In het gebouw aan de haagstraat heeft peuterspeelzaal Pipohuis een plaatsje gekregen.

Meer informatie over Peuterspeelzaal