Stagiaire Iris stelt zich voor.

• Stagiaire Iris stelt zich voor.

Hallo Allemaal!

Ik ben Iris Wegman en ben sinds kort een nieuwe stagiaire hier op school.  Elke dinsdag en donderdag ben ik te vinden in de klas van juf Bianca bij de Kanjers!

Ik ben 18 jaar en ben net begonnen aan mijn eerste jaar op de Pabo op Hogeschool de Kempel in Helmond. Sinds 3 jaar woon ik in Dommelen. Ik heb daarvoor altijd in Aalst gewoond, maar nu heb ik zeker mijn plekje gevonden in het mooie Valkenswaard.

Voordat ik op de Kempel zat, heb ik op het Sint-Joriscollege in Eindhoven gezeten. Daar heb ik vorig jaar op een enigszins unieke wijze mijn Havo diploma ontvangen.

Naast dat ik het heel leuk vind om met kinderen te werken, hockey ik graag. Dit doe ik bij hockeyvereniging HOD in Valkenswaard, inmiddels al 11 jaar! Dit jaar ben ik in het gezellige dames 3 terecht gekomen, waar ik het erg naar mijn zin heb! Ook vind ik het erg leuk om te shoppen en hou ik eens op zijn tijd wel van een feestje (helaas zijn er die op dit moment wat minder).

Naast mijn hobby’s en opleiding ben ik elke zaterdagochtend achter de bar in de kantine van HOD te vinden. Daarnaast kun je mij misschien ook tegenkomen in de Albert Heijn, aangezien ik daar nu sinds een halfjaar als Caissière werk.

Nu hebben jullie mij een beetje leren kennen! En ik hoop natuurlijk, ondanks corona, dat ik ook snel jullie iets beter kan leren kennen!

Ik weet zeker dat het heel leuk gaat worden en dat ik veel ervaring op ga doen. Ook al is het natuurlijk een beetje spannend, de eerste keer voor een klas staan. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Groetjes Iris

Het schoolfruit van deze week

Welk schoolfruit wordt deze week aangeboden?

Er heerst hoofdluis

Controleer uw kind goed!

Schoolfruit en corona

Corona maatregelen wat betreft het schoolfruit.