Rapport en oudergesprek

  • Rapport en oudergesprek

Ondanks deze rare tijd en een manier van lesgeven die toch echt niet helemaal Windroos is, willen wij de kinderen een zo normaal mogelijk rapport meegeven.

In deze oudergespreksronde zit een klein verschil.
Bij de bovenbouw  en de Rakkers worden de oudergesprekken gevoerd met de mentor en het inschrijven voor een oudergesprek gaat zoals u gewend bent van ons, via mail of SKOZapp.
De schoolverlaters hebben vorige week adviesgesprekken gehad en krijgen geen uitnodiging voor een oudergesprek. Mocht u toch een gesprek willen n.a.v. het rapport mag u de mentor mailen om een afspraak te maken.

In de kleutergroepen, groep 3 en groep 4 worden de oudergesprekken gevoerd met de instructieleerkracht. Inschrijven gaat via de classroom. Inloggen via het account van uw kind. In de Classroom vindt u een Google doc, u kunt hier zelf een geschikte datum en tijd kiezen en de naam van uw kind invullen.

Wat kunt u verwachten?
Bericht
Bovenbouw en Rakkers: U ontvangt 26 maart een bericht in uw mail box of een bericht in uw SKOzapp. U kunt dan inloggen in zich inschrijven voor het oudergesprek. Belangrijk! Kijk even in uw spam als u niets heeft ontvangen/ Nog niets ontvangen? Neem dan contact op met de mentor, dan plant zij uw afspraak in. Inschrijven of mailen voor een afspraak kan t/m 1 april.

Kleuters/ groep 3/4: u ontvangt een mail met een link naar de classroom. Door in te loggen op het account van uw kind, wordt het Google docs document zichtbaar en kunt u zich inschrijven. Inschrijven kan t/m 1 april.

Inschrijven
Rakkers en bovenbouw: Vanaf 26 maart t/m 1 april kunt u zich inschrijven. Via de SKOZapp of de link in de mail - inloggen op de website - datum en tijd kiezen. Geen bericht of mail ontvangen? Mail voor 1 april de mentor van uw kind.

Kleuters, groep 3/4: Vanaf 26 maart t/m 1 april kunt u zich inschrijven. u krijgt 26 maart een mail met de link naar de Classroom - inloggen via het account van uw kind - inschrijven in het document. 

Rapport
Donderdag 1 april krijgt uw zoon/ dochter het rapport mee naar huis.

Oudergesprekken
Van 6 april t/m 13 april zullen de oudergesprekken online plaatsvinden.  Na inschrijven ontvangt u van de mentor of de instructieleerkracht een Meet link.

 

Terug naar het overzicht

Juf Evy gaat voor een nieuwe ...

Juf Evy gaat voor een nieuwe uitdaging

Juf Evy neemt helaas afscheid

Invulling vervangingen

Invulling vervangingen

Goed nieuws!

Coronamaatregelen op onze ...

Coronamaatregelen op onze scholen

Coronamaatregelen op onze scholen