Juf Dianne heeft een nieuwe baan

• Juf Dianne heeft een nieuwe baan

Juf Dianne heeft een nieuwe baan.
Vorig jaar is Dianne Halters gestart op de Windroos. Destijds was ze op zoek naar een nieuwe uitdaging, die ze wist te vinden op de Windroos. Net na de zomervakantie gaf ze aan dat ze het werken, zoals we dat op de Windroos doen, toch niet bij haar vond passen. Ze is daarom om zich heen gaan kijken naar andere mogelijkheden.
Deze heeft ze gevonden en per 1 maart kan ze starten in Bergeijk op een andere school van Skozok.

Achter de schermen zijn we direct gaan zoeken naar een goede oplossing en deze hebben we gevonden.
Amber is dit schooljaar een student op de Windroos die in haar laatste fase van haar afstuderen zit. Dat geeft haar de mogelijkheid om naast het afstuderen al te werken. We hebben haar gevraagd of ze (in elk geval voorlopig) deze vervanging op zich wil nemen. Of er intern een vacature komt of dat Amber dit mag blijven doen is nu nog niet duidelijk.
Wat erg prettig is voor nu, is dat Amber de school en veel van de kinderen al kent. Dat scheelt inwerken en daarmee kan het leerproces voor de leerlingen van de onderbouw zoveel mogelijk doorgang vinden. Samen met Maria zal ze de verantwoordelijkheid van de Rakkers op zich nemen.

Morgen is de laatste werkdag van Juf Dianne. We wensen haar heel veel succes met haar nieuwe baan!

Protocol bij corona besmetting

In een duidelijk overzicht

Voorlopig gymrooster

Even bewegen in de vaste groepen.

Meester Geert

Even voorstellen!