Informatieavond in een ander jasje

• Informatieavond in een ander jasje

Corona verandert veel. Tijdens de corona periode misten we de kinderen heel erg, maar inmiddels beginnen we het fysiek contact met ouders toch ook te missen. Samen maken we het er op dit moment het beste van.
We begrijpen dat jullie de school ook graag weer van binnen willen zien, het werk van de kinderen, de klas en zelfs kleine dingen zoals de kapstok (met sticker)!
De jaarlijkse informatieavond is altijd het ideale moment om samen met andere ouders de school te bekijken en dingen aan de leerkrachten te vragen.

We vinden het belangrijk om de informatie die we normaal vertellen tijdens een informatieavond toch met jullie te delen. Dit zal dit jaar echter op een andere manier gebeuren dan dat jullie gewend zijn.

Maandag 28 september krijgen jullie via de mail een aparte mail met daarin linkjes naar filmpjes en eventueel bijlagen met informatie.
Deze filmpjes en informatie kunt u thuis bekijken. Heeft u vragen over de gedeelde informatie? Voor 5 oktober kunt u zich aanmelden, met uw vraag voor het vragenuurtje.
Aanmelden onderbouw kan via: ljansen@skozok.nl
Aanmelden bovenbouw kan via: kverhagen@skozok.nl
Het vragenuurtje zal plaatsvinden via een Meet. 5 oktober ontvangt u een link voor de Meet "Vragenuurtje".
Meet vragenuurtje:
Woensdag 7 oktober onderbouw:
20.00 - 20.30 uur Een dag in de onderbouw
20.30 - 21.00 uur Instructie groep 3 en 4

Donderdag 8 oktober bovenbouw:
20.00 - 20.30 uur Een dag in de bovenbouw
20.30 - 21.00 uur Grote klus

School en corona afspraken

De school specifieke afspraken rondom corona op een rij!

Wandelweek

Herfstactiviteiten, daar horen herfstkleren en schoenen bij!

Hulp bij het oversteken

Wie wil de kinderen helpen met veilig oversteken om 14.00 ...