Geef u op als hulpouder!

• Geef u op als hulpouder!

Over het gehele schooljaar worden er verschillende activiteiten of evenementen georganiseerd waar we uw hulp goed bij kunnen gebruiken. Net zoals vorig jaar willen we van tevoren inventariseren welke ouders kunnen helpen! U helpt toch ook mee?

I.v.m. corona zal dit schooljaar misschien anders verlopen qua ouderhulp, maar we wilden toch inventariseren welke ouders eventueel kunnen helpen en kunt u er rekening mee houden in uw agenda. Klik hier voor het inschrijfformulier. (uw kind krijgt de papieren versie vandaag mee naar huis) Wilt u dit inschrijfformulier zo snel mogelijk meegegeven met uw kind? U mag de ingevulde brief ook inscannen of fotograferen en mailen naar infodewindroos@skozok.nl (wilt u dan in het onderwerp even duidelijk hulpouders vermelden?)

Protocol bij corona besmetting

In een duidelijk overzicht

Voorlopig gymrooster

Even bewegen in de vaste groepen.

Juf Dianne heeft een nieuwe ...

Juf Dianne heeft een nieuwe baan

Juf Dianne neemt afscheid van de Windroos