Beslisboom neusverkoudheid

• Beslisboom neusverkoudheid

De beslisboom neusverkoudheid bij kinderen is aangepast. Klik hier voor meer informatie op de website.

Dit zijn de wijzigen t.o.v. de versie van 22 juni:

0 t/m 6 jaar (klik hier om de beslisboom te openen)

• Deze beslisboom is nu voor kinderen tot en met 6 jaar (voorheen tot 6 jaar)
  • De startvraag en 2e vraag zijn omgedraaid: er wordt nu eerst gevraagd of het kind een neusverkoudheid heeft
  • De vraag of er iemand in huishouden van het kind koorts of benauwdheid heeft (i.p.v. een volwassene met klachten die duiden op corona)
  • Bij de definitie van neusverkoudheid is een kuchje en/of keelpijn toegevoegd
  • Verhoging is uit de beslisboom verwijderd (bij kinderen t/m 6 jaar is in deze context alleen koorts relevant)
  • Uit het rijtje ‘1 of meer van: ‘ zijn niezen en keelpijn verwijderd, (licht) hoesten is hoesten geworden
  • Wat over blijft is een overzichtelijkere boom

7 t/m 12 jaar (klik hier om de beslisboom te openen)

• Deze beslisboom is nu voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar (voorheen 6 tot 12 jaar)
  • Bij de definitie van neusverkoudheid is een kuchje en/of keelpijn toegevoegd

Aan beide versies is informatie toegevoegd over het al dan niet thuis moeten blijven van broertjes en/of zusjes. Ook staat er nu info in over hoe lang kinderen thuis moeten blijven.

Het schoolfruit van deze week

Welk schoolfruit wordt deze week aangeboden?

Er heerst hoofdluis

Controleer uw kind goed!

Schoolfruit en corona

Corona maatregelen wat betreft het schoolfruit.