Aanmelden Weredi informatieavonden

• Aanmelden Weredi informatieavonden

In november zijn er twee informatie-avonden op Weredi voor de ouders van groep-8-leerlingen, namelijk op maandag 2 november en dinsdag 3 november. Vanaf 2 oktober kunt u zich op de website aanmelden voor deze informatie-avonden. Die avonden worden natuurlijk helemaal corona-proof: kleine groepen, 1,5 meter afstand, bijeenkomst van korte duur (1 uur), tussen de bijeenkomsten tijd om schoon te maken. We bieden ook de mogelijkheid de informatiebijeenkomst digitaal bij te wonen.

We vragen de ouders om zich met één persoon per leerling in te schrijven, dan krijgt iedereen een kans. U kunt inschrijven tot en met donderdag 29 oktober. Op vrijdag 30 oktober sturen we u per mail de laatste informatie.

Vakantierooster 2021-2022

De vakanties van volgend schooljaar

Formatie leerkrachten

Na de kerstvakantie