Weredi organiseert speciaal voor groep 7 een Kennismakingsmiddag!

  • Weredi organiseert speciaal voor groep 7 een Kennismakingsmiddag!

Speciaal voor JOU!

Op woensdag 10 juni 2020 is er een speciaal evenement voor leerlingen van groep 7. Dat wordt georganiseerd door de brugklasleerlingen van SG Were Di, samen met hun docenten.

Wat gaat er gebeuren?
Je komt op 10 juni op ontdekking, op expeditie, op het mooie en grote terrein van Scholengemeenschap Were Di. Vandaar dat we deze middag Expeditie Were Di hebben genoemd.

Leerlingen uit de brugklas zijn jullie begeleiders die middag. Je gaat spellen spelen,  of sporten, kleine workshops volgen én misschien wel dansen (het volledige programma vind je hier). Het is dus ook écht anders dan een schooldag of een open dag. 

Waarom?
Deze toffe middag organiseren we omdat we merken dat heel veel kinderen helemaal niet weten hoe onze school er uit ziet. En dat vinden wij natuurlijk zonde! Op een open dag zie je wel veel, maar je kunt dan niet veel doen. Vandaar dat we nu, speciaal voor de leerlingen van groep 7, een kennismakingsmiddag organiseren.

Voor wie?
Deze middag is speciaal voor leerlingen die nu in groep 7 zitten.  Ze zitten nu op school in (onder andere): Aalst-Waalre, Riethoven, Bergeijk, Borkel en Schaft, Westerhoven, Luyksgestel, Valkenswaard, Heeze, Leende, Sterksel, Maarheeze, Soerendonk, Gastel en Budel.

Je kunt dus ook meteen kennismaken met een hoop andere kinderen van jouw leeftijd!
Hoe kun je je aanmelden?
Aanmelden kan via onze speciale aanmeldpagina. Die vind je hier.
Voor meer informatie zie de website!

Terug naar het overzicht

Informatiebrieven ...

Informatiebrieven thuisonderwijs

Informatie via mail

Studiedag 9 februari

Studiedag 9 februari

GEANNULEERD

De ongeduldige baby van juf ...

De ongeduldige baby van juf Masha

Juf Masha mocht uitrusten.