Haagstraatplein Groen als goed doel bij de Grote Valkenswaardse dorpsquiz!

  • Haagstraatplein Groen als goed doel bij de Grote Valkenswaardse dorpsquiz!

Wat een gezellige drukte vorige maand op een prachtig versierd schoolplein tijdens de kerstmarkt. Vooral de kraampjes met de zelfgemaakte kerstversieringen werden goed bezocht, evenals de kraampjes die popcorn en ander lekkers verkochten! De kerstmarkt heeft, naast een groot aantal kratten met boodschappen voor de Boodschappenmand, in totaal een bedrag van maar liefst DRIEDUIZEND euro opgeleverd voor een GROEN Haagstraatplein. Daar mogen we samen trots op zijn. Dank jullie wel!

De maquette van het vernieuwde Haagstraatplein is nu te bewonderen in de teamkamer van basisschool de Zonnewijzer en Windroos. De basis van dit groene schoolplein is mogelijk vanuit de subsidie ‘Schoolpleinen voor de toekomst’ en de bijdrage vanuit de scholen. Voor het realiseren van de andere wensen zoals de speelheuvels, vernieuwde zandbakken, wilgenhutjes en stapstenen worden dit schooljaar diverse acties georganiseerd.

De volgende keer vragen we van alle leerlingen een sportieve inzet. Wat dat precies inhoudt en wanneer, dat houden we nog heel even geheim.

Heeft u de website al bekeken van Haagstraatplein Groen? Dat moet je zeker even doen!

Goed doel bij Dorpsquiz

Via deze weg willen we aandacht vragen voor de Grote Valkenswaardse Dorpsquiz 2020 op zaterdag 2 mei as. Zoals altijd kan ieder deelnemend team een goed doel noemen dat bij winst een mooi bedrag uit de prijzenpot krijgt. Dit jaar is Haagstraatplein GROEN er één van! Vorm een team van zo’n 10-15 personen, verzin een teamnaam, en schrijf je in via https://vwquiz.nl/.

Terug naar het overzicht

Protocol bij corona besmetting

Protocol bij corona besmetting

In een duidelijk overzicht

Voorlopig gymrooster

Voorlopig gymrooster

Even bewegen in de vaste groepen.

Juf Dianne heeft een nieuwe ...

Juf Dianne heeft een nieuwe baan

Juf Dianne neemt afscheid van de Windroos