Groepen worden niet opgedeeld.

• Groepen worden niet opgedeeld.

Alle leerkrachten zijn gezond en blij om weer te doen wat ons vak het leukste maakt: werken met jullie lieve kinderen!

De Windroos leerkrachten hebben over het algemeen een sterk gestel ;-). U heeft dan ook nog niet meegemaakt dat er groepen naar huis zijn gestuurd i.v.m. ziekte of gebrek aan vervanging. De groepen werden altijd opgedeeld of  parttimers  werkten extra.

In deze periode kan het echter voorkomen dat er bij ziekte van een leerkracht wel een groep naar huis gestuurd moet worden. Wij mogen namelijk de kinderen niet verdelen en er is ook geen vervanging beschikbaar. Wij hopen dat dit niet nodig zal zijn, wij zullen ook alles proberen om het onderwijs wel door te laten gaan. Wij willen u echter wel graag informeren, dat dit zou kunnen gebeuren.

School en corona afspraken

De school specifieke afspraken rondom corona op een rij!

Wandelweek

Herfstactiviteiten, daar horen herfstkleren en schoenen bij!

Hulp bij het oversteken

Wie wil de kinderen helpen met veilig oversteken om 14.00 ...