Even voorstellen: juf Bianca

• Even voorstellen: juf Bianca

Hallo allemaal,
Mijn naam is Bianca Wenting, 29 jaar oud en ik woon in Veldhoven. Op dit moment werk ik nog op de Prinses Beatrixschool in Bergeijk, waar ik met veel passie de kleutergroep draai.

Afgelopen maand kreeg ik het goede bericht dat ik volgend schooljaar het onderbouwteam van De Windroos mag komen versterken. Wat kijk ik daar naar uit zeg!

Mijn passie is leerlingen enthousiast maken. Ik geniet van de kleine dingen en ik ben positief ingesteld. Het liefst ben ik actief bezig en kan ik -buiten mijn werk om- ook genieten van; fotograferen, een rondje skaten, groepslessen volgen bij de sportschool, bladeren door het blad ‘vtwonen’, vintage-spulletjes scoren op markten, op de koffie gaan bij familie of lekker met de hond wandelen in de bossen.

Ik wil jullie graag ontmoeten op De Windroos.

Tot ziens.

Vriendelijke groet,

Bianca Wenting

Vakantierooster 2021-2022