De bovenbouw bezoekt het Rijksmuseum

  • De bovenbouw bezoekt het Rijksmuseum

Deze periode is het thema "De Schat van het kasteel". De kinderen gaan aan de slag met de Nederlandse geschiedenis en met pronkstukken uit die tijd. Er wordt inmiddels hard gewerkt aan de pronkstukken voor ons Windroos museum.

Nu vonden wij een uitstapje naar het Rijksmuseum een mooie afsluiting van dit thema, dankzij de ouderraad en een enthousiaste ouder is dit gelukt!

Alle kinderen van de bovenbouw mogen met de museumbus naar het Rijksmuseum in Amsterdam. We gaan rechtstreeks naar het museum. De bovenbouwgroep mag in twee groepen naar het museum.

Op maandag 10 februari gaat groep 8 en een gedeelte van groep 7. (kinderen van groep 7 die meegaan met groep 5/6 zijn inmiddels al op de hoogte, alle andere kinderen gaan gewoon op maandag mee.)
Op dinsdag 11 februari gaan de kinderen van groep 5 en 6 (en nog enkele kinderen van groep 7).

De kinderen zullen rond 10.30 uur vertrekken. Van 13 uur tot 14.30 uur mogen zij genieten in het museum en dan rijden we terug. We zullen die dag dus ongeveer rond 16.30 - 16.45 uur weer op school zijn. Deze kans wilden we niet laten liggen, dus de schooldag duurt deze dag iets langer dan normaal.

Mocht u vragen/ opmerkingen hebben mag u mailen naar Karien Verhagen: kverhagen@skozok.nl

 

Terug naar het overzicht

Vragenuurtje voor de ...

Vragenuurtje voor de bovenbouw in de Google Classroom

Vragen? Je kunt ze ons direct stellen!

School gesloten tot 6 april

School gesloten tot 6 april

Het coronavirus legt Nederland plat

Alle informatie over het ...

Alle informatie over het verkeersexamen op een rijtje

Binnenkort doen de kinderen van groep 7 het verkeersexamen. ...