Alle informatie over het verkeersexamen op een rijtje

• Alle informatie over het verkeersexamen op een rijtje

Op school zijn we al volop aan het oefenen met het verkeersexamen! De examens kunnen geoefend worden op: examen.vvn.nl
De pijlen van het praktisch examen zijn inmiddels ook opgehangen. De route kan dus ook geoefend worden. Deze start op de markt. De route oefenen we samen met de groep ook nog een keer. Bij deze alle belangrijke data op een rijtje:

- Woensdag 1 april om 9.15 uur is de fietscontrole. Denk dus aan de fiets! Klik hier om te kijken waar de fiets aan moet voldoen.
-  Donderdag 2 april om 8.30 uur is het theoretisch examen. Deze wordt digitaal afgenomen en kunnen de kinderen oefenen op examen.vvn.nl
Klik hier voor de belangrijkste verkeersafspraken.
Klik hier voor de belangrijkste verkeersbegrippen.
Klik hier voor de belangrijkste verkeersborden.
- Woensdag 8 april we fietsen samen een keer de route van het praktisch verkeersexamen. Denk aan de fiets! Klik hier voor de route.
- Dinsdag 14 april om 8.55 uur zijn we aan de beurt bij het praktisch examen. Denk aan de fiets!

Protocol bij corona besmetting

In een duidelijk overzicht

Voorlopig gymrooster

Even bewegen in de vaste groepen.

Juf Dianne heeft een nieuwe ...

Juf Dianne heeft een nieuwe baan

Juf Dianne neemt afscheid van de Windroos