Schaatsen verzet naar dinsdagmiddag 19 december!

  • Schaatsen verzet naar dinsdagmiddag 19 december!

Samen maken we ijspret!

Op dinsdag 19 december gaan we van 13.00 tot 15.00u schaatsen op de schaatsbaan aan de Markt in Valkenswaard. Zoals elk jaar zijn we ook dit jaar weer uitgenodigd door Rabobank De Kempen.
De kinderen van groep 3 t/m 8 mogen gaan schaatsen. De kinderen van groep 2 die kunnen en mogen schaatsen, mogen ook mee. Ouders moeten dit dan wel even doorgeven aan de mentor!!
Natuurlijk zijn alle ouders welkom om de kinderen aan te komen moedigen, maar de schaatsbaan is gereserveerd voor de kinderen en leerkrachten!

De kinderen mogen om 13.00 uur naar de schaatsbaan gebracht worden. Kinderen die overblijven lopen met de juf mee. Let op! Er is pas om 12.55 uur een juf aanwezig!!
Om 15.00 uur mogen de kinderen ook weer opgehaald worden bij de schaatsbaan. BSO kinderen lopen weer met de juf terug naar school.

Kleding!
Denk aan warme kleding. Het liefst eigen schaatsen meenemen, er zijn niet zoveel kleine maatjes.
Handschoenen zijn verplicht!

Kleurplaat
Alle kinderen mogen meedoen aan de kleurplaatwedstrijd. De kleurplaten krijgen de kinderen vandaag mee naar huis.
Een volledig ingekleurde en ingevulde kleurplaat kan op maandag worden ingeleverd bij de mentor. Iedere deelnemer maakt kans op 4 gratis entreekaarten voor de Efteling. Op zaterdag 23 december wordt de winnaar van de wedstrijd bekend gemaakt.

Terug naar het overzicht

Vakantierooster 2021-2022

Vakantierooster 2021-2022

De vakanties van volgend schooljaar

Formatie leerkrachten

Formatie leerkrachten

Na de kerstvakantie

Mail voor de bovenbouw

Mail voor de bovenbouw

Een mail voor de bovenbouw