Thuis oefenen met Lijn 3

• Thuis oefenen met Lijn 3

Groep 3 is goed gestart met het leren lezen. We hebben al 8 letters geleerd; r-d-i-k-aa-n-e-s en zijn hier volop mee aan het oefenen.

Op school werken we met de methode Lijn 3 voor het aanvankelijk lezen. Bij deze methode maken we in de klas ook gebruik van oefensoftware. De komende periode kan uw kind ook thuis zelfstandig aan de slag met deze software.

Hoe werkt dit?
U kunt bij de software via de website: https://thuis.basispoort.nl Uw kind kan hiervan gebruikmaken met een pc of laptop, geen tablet.
De inloggegevens heeft uw kind vandaag meegekregen.

Aan de hand van deze software oefent uw kind met dezelfde oefeningen waarmee ook op school wordt geoefend en die aansluiten bij de op school behandelde lesstof. Er zijn oefeningen voor lezen, woordenschat en spelling.

Wanneer u problemen ondervindt bij het werken met de oefensoftware, dan vernemen we dit graag op school.

Vakantierooster 2021-2022

De vakanties van volgend schooljaar

Formatie leerkrachten

Na de kerstvakantie