Bezoek I.V.N. gebouw

  • Bezoek I.V.N. gebouw

In week 40, van 3 t/m 7 oktober, staan we bewust stil bij al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Het project heet: “het rijk van de eik”. De kinderen gaan een middag of morgen een bezoekje brengen aan het i.v.n. gebouw, waar het thema prachtig is uitgewerkt. Er zijn 5 werkplekken/ hoeken. Elk onderdeel bestaat uit een informatief gedeelte (waar de info op grote panelen te lezen is) en een werkvorm (dat kan een spel zijn, een puzzel, een zoekopdracht e.d.) Het is de bedoeling dat bij elk groepje een begeleider is. Daarom hebben we uw hulp hard nodig!

Hebt u zin en tijd, geeft u dat dan s.v.p. voor 21 september door aan de mentorleerkracht van uw kind, of bij juf Maria (contactpersoon  i.v.n, mvandael@skozok.nl.)

Woensdag 21 september is er om 20.00 uur een uurtje uitleg voor de ouders in het i.v.n. gebouw in de Bosstraat. U kunt dan alvast een kijkje nemen.

Mocht u verhinderd zijn op die avond, maar wilt u toch meehelpen, dat kan ook.

De info van de betreffende hoek waar u wordt ingedeeld krijgt u van de leerkracht ook op papier. We hebben uw hulp hard nodig! We hopen dat ook dit jaar weer voldoende ouders willen meehelpen, zodat de kinderen volop van dit leuke en boeiende project kunnen genieten. Zijn er nog vragen loopt u gerust even binnen.

Uw naam kunt u noteren op de inschrijflijst, die hangt op het prikbord bij de onderbouwingang.

Alvast bedankt.

We zoeken hulp op onderstaande momenten, stuur in uw mail welke dag en tijd uw voorkeur heeft of zet uw naam op de inschrijflijst bij de juiste dag en tijd.
We gaan op:
0 ma.mo. 3 okt. bovenbouwgroep
0 ma.mi. 3 okt. mentorgroep juf Linda/Jenny; deToppers
0 di.mo. 4 okt. bovenbouwgroep
0 di.mi. 4 okt. mentorgr juf Maria/Jenny ; de Kanjers
0 do.mo. 6 okt. mentorgroep juf Joyce ; de Sterren
0 do. mi. 6 okt. mentorgroep juf Rosanne; de Spetters
0 vr.mo.7 okt. bovenbouwgroep

Terug naar het overzicht

Vakantierooster 2021-2022

Vakantierooster 2021-2022

De vakanties van volgend schooljaar

Formatie leerkrachten

Formatie leerkrachten

Na de kerstvakantie

Mail voor de bovenbouw

Mail voor de bovenbouw

Een mail voor de bovenbouw