Herhaalde oproep! Hulp gevraagd voor I.V.N.

Fijn dat er  zich al ouders  hebben aangemeld om mee te helpen. Voor donderdag 26 september hebben we al voldoende ouders. Voor de andere dagen hebben we nog hulp nodig!  Ouders, opa's, oma's, oppas....Hebt u zin en tijd om mee te helpen bij een of meerdere groepen, dan zijn wij, maar zeker ook de kinderen daar erg blij mee!  Geeft u dit dan s.v.p. voor woensdag 11 september door aan juf Maria of juf Mariska. Via mail mvandael@skozok.nl of mpeters@skozok.nl U kunt uw naam en die van uw kind, ook noteren op de inschrijflijst die hangt bij de ingang van de onderbouw. Het bezoekschema van de betreffende groepen ziet er als volgt uit:  

Woensdagmorgen 18 sept. groep 6/ Donderdagmorgen 19 sept. groep 4/  Vrijdagmorgen 20 sept. groep 5/ Maandagmorgen 23 sept. groep 8/ Dinsdagmorgen 24 sept. groep 3 (met klein groepje oudste kleuters)/ Woensdagmorgen 25 sept. groep 7/ Donderdagmorgen 26 sept. groep 1/2 (de kleuters van de Kanjers en de Spetters)/ Vrijdagmorgen 27 sept. groep 1/2 (de kleuters van de Toppers en de Sterren).

De ouders van kinderen van de onderbouw moeten zelf hun kind ’s morgens om half 9 bij het I.V.N. in de Bosstraat afzetten. Ze lopen met de juf en de hulpouders weer terug en zijn rond kwart voor 12 weer op school. De kinderen van de bovenbouw lopen vanaf school naar het I.V.N., heen én terug met de leerkracht en hulpouders.

Terug naar overzicht
Meerdere groepen

klank oo

hoeveel woordjes kent uw kind al met de klank oo? Deze ...

Meerdere groepen

I.V.N. bezoek; nog een paar ...

Fijn dat er al zoveel ouders hebben ingeschreven om mee te ...

Meerdere groepen

de klank oo

De eerste twee weken zijn we bezig geweest met de ...

Meerdere groepen

letter m

De kleuters leren deze week de letter M. De kinderen mogen ...

Meerdere groepen

Hulp gevraagd I.V.N.bezoek 18 ...

In week 38 en 39, van 18 t/m 27 september, gaan de kinderen ...

Meerdere groepen

Even voorstellen juf Masha

Hoi allemaal, Sinds dit schooljaar werk ik weer op ...

Meerdere groepen

Even voorstellen!

Hallo, Sinds dit schooljaar werk ik op ma, do en vrijdag ...

Meerdere groepen

Spulletjes gevraagd

Voor de werkplek 'Doen en maken' zijn we voor het ...