Schoolontbijt 9 november 2017

Elk jaar kiest het Nationaal Schoolontbijt een goed doel dat draait om de gezondheid en het welzijn van kinderen. Dit jaar is dat het Jeugdcultuurfonds. Het Jeugdcultuurfonds laat, samen met het Jeugdsportfonds, kinderen uit gezinnen waar minder geld is kunst, cultuur en sport beleven. Die missie past goed bij het Nationaal Schoolontbijt om ieder kind gezond te laten ontbijten. En dit goede doel past natuurlijk fantastisch bij het thema dit jaar: "Gezond ontbijten is geen kunst !" De kinderen gaan donderdagochtend 9 november op school ontbijten! Er is lekker brood met beleg. Samen eten is gezellig en de kinderen leren tegelijkertijd dat dagelijks ontbijten heel belangrijk en gezond is! We gaan genieten van een bijzonder smakelijk ontbijt!