Sinterklaas en 3 december niet parkeren voor school

Maandagmorgen 3 december komt Sinterklaas aan met zijn Pieten in de Haagstraat. We gaan hun natuurlijk met alle drie de scholen op een gezellige manier verwelkomen. De kinderen komen die ochtend om 8.30 uur eerst naar binnen en nemen hun jas mee naar de mentorklas. Om ongeveer kwart voor 9 gaan we naar buiten om Sint en de Pieten te zien aan komen. Hierna gaat hij naar de Dorenhagen. Wij hebben die dag een gewoon lesprogramma

Dinsdag 4 december is het feest op onze school, want dan komt Sinterklaas naar de Windroos. Er volgt een gezellig dagprogramma met o.a. een viering, pietengym, zingen, tekenen en zo meer. Op woensdag 5 december gaat Sint naar de Zonnewijzer. Donderdag 6 december mogen de kinderen als ze dat leuk vinden, iets meebrengen wat ze gekregen hebben, om erover te vertellen of te laten zien. Graag iets dat tegen een stootje kan en graag met hun naam erop!

Om de aankomst van de Sint in goede banen te leiden wordt er de dag van aankomst, maandag 3 december ’s ochtends een rood/wit lint gespannen op de parkeerplaatsen. U kunt uw auto die ochtend dus niet voor de school parkeren!