Hulp gevraagd I.V.N.bezoek 18 t/m 27 september

In week 38 en 39, van 18 t/m 27 september, gaan de kinderen een bezoek brengen aan het I.V.N. gebouw. Het thema "Kom kijken op de hei"  is daar prachtig uitgewerkt. Er zijn 5 werkhoeken. Het is de bedoeling dat bij elk groepje een begeleider is. Hebt u zin en tijd, geeft u dit dan s.v.p. voor woensdag 11 september door aan juf Maria of juf Mariska. Via mail mvandael@skozok.nl of mpeters@skozok.nl U kunt uw naam ook noteren op de inschrijflijst die hangt bij de ingang van de onderbouw. We hebben uw hulp hard nodig!! We hopen dat voldoende ouders willen meehelpen, zodat de kinderen volop van dit leuke en boeiende project kunnen genieten. Voor begeleiders is er woensdag 4 september om 20.00 uur uitleg in het I.V.N. gebouw aan de Bosstraat. Of u kunt de info  over de betreffende hoeken ook bekijken op de site https://www.ivn.nl/afdeling/valkenswaard-waalre Op Kom kijken op de hei - Voorbereiding begeleiders staan PDF-bestanden waarin elke post uitgebreid belicht wordt. De info van de werkplek, waar u wordt ingedeeld, krijgt u van de leerkracht ook op papier.                  De kinderen gaan op onderstaande ochtenden  naar het I.V.N.                                           Woensdagmorgen 18 sept. groep 6/ Donderdagmorgen 19 sept. groep 4/  Vrijdagmorgen 20 sept. groep 5/ Maandagmorgen 23 sept. groep 8/ Dinsdagmorgen 24 sept. groep 3 (met klein groepje oudste kleuters)/ Woensdagmorgen 25 sept. groep 7/ Donderdagmorgen 26 sept. groep 1/2 (de helft)/ Vrijdagmorgen 27 sept. groep 1/2 (de andere helft).