Even voorstellen!

Hallo,

Sinds dit schooljaar werk ik op ma, do en vrijdag op basisschool de Windroos. Mentor van 'de Toppers' dus actief in de onderbouwgroepen!

Bij deze een kort berichtje om me alvast eventjes voor te stellen.

Ik ben Anneke van de Ven, 35 jaar en woonachtig in Bergeijk samen met 'mijn mannen'. Man Joris en zonen Jan (8) en Guus (6). Na ruim 13 jaar in Bergeijk te hebben gewerkt wilde ik graag aan de slag gaan op een andere basisschool én ik was dan ook erg blij dat ik na de zomervakantie aan de slag mocht op de Windroos.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, ik wandel graag en kan genieten van een goed boek. Ook ga ik graag op pad met mijn gezin of met vriendinnen.

Ik kijk er naar uit om de kinderen en u, de ouders goed te leren kennen en hoop dan ook op een fijne samenwerking!  Dus.....'Tot ziens!'