We zoeken trainers voor het schoolvoetbaltoernooi!

Woensdagmiddag 10 april is het weer zover, het schoolvoetbaltoernooi voor groep 7/8 wordt georganiseerd. Dit is dit jaar meteen een probleempje. Er is die dag namelijk een studiedag. De kinderen zijn vrij en de leerkrachten werken op school. We hebben als team nagedacht wat we nu met het schoolvoetbaltoernooi moeten doen. De kinderen willen echter heel graag meedoen. Afgesproken is nu dat we op zoek gaan naar ouders die het niet erg vinden een groepje kinderen te begeleiden. De leerkrachten kunnen die dag niets betekenen in de begeleiding.
Wij willen u ook vragen om u kind alleen mee te laten doen als hij/zij echt aanwezig kan zijn die woensdag. Het voetbalteam rekent daar natuurlijk op! Mocht u een verrassingsuitstapje in de planning hebben, geef dan aan dat uw kind zich NIET mag inschrijven!

Dit jaar spelen er alleen nog jongens 8- tallen, meisjes 8- tallen. Meisjes mogen wel meedoen met de jongens, andersom mag dat niet.

Interesse? Stuur een mailtje naar kverhagen@skozok.nl