Kerstviering

Donderdag 20 december is onze kerstviering.
Natuurlijk mogen de kinderen(als ze dat leuk en vooral fijn vinden!) deze dag extra netjes gekleed naar school komen.
Dit jaar gaan de kinderen aan de slag in verschillende workshops en wordt er twee keer de kerstmusical opgevoerd.
Een workshop is kerststukjes maken, het zou fijn zijn als de kinderen zelf een bakje en versiersels meenemen.

Tijdens de lunch mogen de kinderen een boterham (ham) kaas meenemen en dan worden die boterhammen omgetoverd tot lekkere tosti's! Mocht uw kind niet van tosti's houden, dan is het normale lunchpakket natuurlijk ook prima! Tijdens de lunch verzorgt de schoolband de kerstmuziek.

's Middags is er dan nog een apart programma in de onder- en bovenbouw.

De ouders van de kinderen die meedoen met de kerstmusical mogen komen kijken. De kerstmusical wordt rond 8.45 uur opgevoerd en om 10.15 uur.