Hulp bij het I.V.N. Nog een paar open plekken!

Fijn dat er al zoveel ouders hebben ingeschreven om mee te helpen! We zijn nog op zoek naar enkele mensen. Wie kan en wil er nog meehelpen? De inschrijflijst hangt in de gang bij de onderbouw. Of u kunt een mailtje sturen naar mvandael@skozok.nl met de naam en de groep van uw kind. De kinderen van de onderbouw moeten 's morgens om half 9 door ouders (of anderszins), zelf naar het i.v.n. gebouw worden gebracht. Ze wandelen met de leerkracht terug naar school. Voor de verkeersveiligheid is het belangrijk dat er minimaal 2 hulpouders mee terug willen lopen naar school. We zijn rond de middagpauze weer terug. De bovenbouw loopt er  's morgens met de leerkracht naar toe en ze komen ook samen terug. Het bezoekschema van de betreffende groepen ziet er als volgt uit:                             -donderdagmorgen 20 september, onderbouw Spetters, nog 1 open plek! Wie Helpt? -vrijdagmorgen 21 september, groep 8, nog 3 open plekken!                                           -maandagmorgen 24 september, groep 5. Alle hoeken bezet!                                           -dinsdagmorgen 25 september, onderbouw Toppers, nog 1 open plek!                     -woensdagmorgen 26 september, onderbouw Kanjers, alle hoeken bezet!                     -donderdagmorgen 27 september, groep 6, nog 2 open plekken!                                      -vrijdagmorgen 28 september, groep 7, nog 2 open plekken!