I.V.N. bezoek; nog een paar "open plekken" en kinderen onderbouw zelf brengen

Fijn dat er al zoveel ouders hebben ingeschreven om mee te helpen! We zijn nog op zoek naar enkele mensen. Wie kan en wil er nog meehelpen? De inschrijflijst hangt in de gang bij de onderbouw. Of u kunt een mailtje sturen naar mvandael@skozok.nl of mpeters@skozok.nl met de naam en de groep van uw kind. Het bezoekschema van de betreffende groepen ziet er als volgt uit:                                                                                                                                                Woensdagmorgen 18 sept. groep 6; nog 2 open plekken! Wie helpt?                                    Donderdagmorgen 19 sept. groep 4; alle hoeken bezet!                                                                  Vrijdagmorgen 20 sept. groep 5; nog 2 open plekken!                                                            Maandagmorgen 23 sept. ; groep 8; nog 3 open plekken!                                                          Dinsdagmorgen 24 sept.; groep 3 (en klein groepje kleuters); alle hoeken bezet!            Woensdagmorgen 25 sept.; groep 7; alle hoeken bezet!                                                    Donderdagmorgen 26 sept.; kleuters Kanjers en kleuters Spetters; alle hoeken bezet!          Vrijdagmorgen 27 sept.; kleuters Sterren en kleuters Toppers; nog 1 open plek!

De kinderen van de onderbouw moeten ’s morgens om half 9 door ouders (of anderszins), zelf naar het i.v.n. gebouw worden gebracht. Ze wandelen met de leerkracht terug naar school. Voor de verkeersveiligheid is het belangrijk dat er minimaal 3 ouders mee terug willen lopen. We zijn rond de middagpauze terug op school. De bovenbouw loopt er         ’s morgens met de leerkracht  naar toe en ze komen ook samen terug.