Videobellen voor de gezelligheid!

Het gemis wordt te groot! Wij houden van ons vak: we verzinnen graag leuke dingen, proberen uit te dagen, iets te leren, maken plannen, hebben leuke ideeën en nog meer ideeën, maar het allerleukste van ons vak zijn de kinderen! Die maken dat wij genieten, lol hebben, het fijn hebben samen!

Dus wij hebben bedacht om donderdag 9 april samen te gaan video bellen. In eerste instantie voor de gezelligheid, want instructie geven we via de instructiefilmpjes.
Dit kan gewoon via de Classroom die de kinderen al gewend zijn. Ze kunnen inloggen met hun basisschooldewindroos.nl account. In de Classroom komt een link in de lesgroep "Thuiswerken". Daar klikken ze op en dan start automatisch het programma Meet. Dit programma kan ook als app gedownload worden en werkt dus ook via de telefoon of Ipad. klik hier voor de uitleg.

Voor deze keer hebben we gekozen om samen te komen met de instructiegroep. Wij werken in een bovenbouw, dus alle juffen willen jullie graag allemaal eens zien en spreken, daarom hebben we een rooster gemaakt:
Groep 5 van 9.00 - 9.30 uur.
Groep 6 van 9.30 - 10.00 uur.
Groep 7 van 11.00 - 11.30 uur.
Groep 8 van 11.30 - 12.00 uur.

Dit is echt voor de gezelligheid en dus niet verplicht, maar wij zouden het heel leuk vinden om alle snoetjes weer eens te zien. Lukt het inloggen in de Classroom niet? Stuur een mailtje naar: kverhagen@skozok.nl

Veel liefs van alle bovenbouw juffen!!