Uitleg weektaak

Beste ouders of verzorgers,

Vandaag is er een ophaalmoment. Vanaf volgende week gaan de kinderen aan de slag op de "Windroos manier". Dit betekent dat ze mogen kiezen hoe ze leren! Dit moeten we even uitleggen. Dus nu geen instructie voor de kinderen, maar instructie voor papamees en mamajuf!

De kinderen hebben een weekplanning zoals ze de afgelopen weken ook hebben gehad. Dit schema biedt houvast, maar mag nog steeds door elkaar worden gegooid! Wanneer er "30 minuten rekenen" is gepland, dan pakken de kinderen de weektaak rekenen erbij.

Hier is een voorbeeld van een weektaak rekenen te vinden. We hebben per tabel uitgelegd wat de bedoeling is. De kinderen hoeven dus niet alles te maken!

We hopen dat het zo een beetje duidelijk is, zo niet, mag je altijd mailen naar de mentor. De kinderen kunnen vragen stellen in de Classroom of een mailtje sturen vanuit hun GMail account.

Maar eerst lekker genieten van een welverdiend weekend!

Groetjes,
De Bovenbouw mentoren