Ophaalmoment(en) voor het nieuwe (t)huiswerk

Beste ouders en verzorgers,

De maatregelen worden verlengd. Dit betekent dat we samen nog thuisonderwijs gaan verzorgen. Voor de aankomende 2 weken hebben we een nieuw plan gemaakt. Dit plan is meer "Windroos" dus ook al is het vorige boekje nog niet helemaal uit/ klaar, kom vooral de nieuwe materialen halen! Ophaalmoment is vrijdag 3 april en gaat volgend onderstaand schema. Houd alsjeblieft anderhalve meter afstand van elkaar. De materialen liggen klaar in de centrale hal. U kunt via de hoofdingang naar binnen en volg dan de looproute.
Het is handig om een tas mee te nemen!

Ophaalmoment op basis van eerste letter van de achternaam. Van elk gezin komt er 1 persoon het thuiswerk ophalen voor alle kinderen uit het gezin. Wanneer er onderbouw/bovenbouw bijstaat komt u op de tijd van het oudste kind uit het gezin.
9:30 uur letter A (bovenbouw)
9:45 uur letter A (onderbouw)
10:00 uur letter B
10:15 uur letter C en D en E en F
10:30 uur letter G en H
10:45 uur letter I en J en K en N en T
11:00 uur letter  L en R
11:15 uur letter M (bovenbouw)
11:30 uur letter M (onderbouw)
11:45 uur letter O en P
12:15 uur letter S en V
12:30 uur letter W en Z

Vrijdag 17 april wordt er een ophaalmoment verzorgd met een pretpakket voor in de meivakantie. Deze vakantie zal anders zijn dan de vakanties die we gewend zijn, daarom hebben we allerlei leuke, interessante en leerzame ideeën en werkjes verzameld, zodat jullie je niet hoeven te vervelen! Dat ophaalmoment gaat volgens hetzelfde ophaalschema.

Terug naar overzicht